Loading Events

« All Events

FFCC Percussion Premiere Southeast

Jan 26

Admission Info: $15.00 cash/Visa MC

Show Notes

John-I-Leonard-Gym-Specs

Cash, Visa, and Mastercard accepted for admission

This schedule is now locked. Any changes that are made will be communicated via e-mail.

Ensemble Door Perform Time
B:Class B - Palm Bay Magnet HS   2:00pm  
B:Class B - Cape Coral HS   2:07pm  
B:Class B - Doral Academy HS   2:14pm  
-- Break - 1 mins --   2:21pm  
SAAA:Sch AAA - Naples HS   2:22pm  
SA:Sch A - Sebastian River HS   2:30pm  
-- Break - 7 mins --   2:38pm  
WSA:Sch Winds A - Mater Academy Performance Ensemble   2:45pm  
WSA:Sch Winds A - Everglades HS   2:54pm  
WSA:Sch Winds A - Doral Academy   3:03pm  
WIA:Ind Winds A - Keiser Winds   3:12pm  
WIA:Ind Winds A - Nemesis Winds   3:21pm  
-- Break - 5 mins --   3:30pm  
WIW:Ind Winds World - FIU Indoor Winds   3:35pm  
WIW:Ind Winds World - STRYKE Wynds   3:46pm  
-- Awards and Critique - 108 mins --   3:57pm  
PSAA:Sch Marching AA - Western HS 5:35pm 5:45pm  
PSAA:Sch Marching AA - Palm Bay Magnet HS 5:44pm 5:54pm  
PSAA:Sch Marching AA - Everglades HS 5:53pm 6:03pm  
PSAA:Sch Marching AA - Cape Coral HS 6:02pm 6:12pm  
-- Break - 4 mins --   6:21pm  
PSA:Sch Marching A - Park Vista Community HS 6:15pm 6:25pm  
PSA:Sch Marching A - Seminole Ridge Winter Percussion 6:24pm 6:34pm  
PSA:Sch Marching A - J. P. Taravella HS 6:33pm 6:43pm  
PSA:Sch Marching A - Pembroke Pines Charter Indoor Percussion 6:42pm 6:52pm  
PSA:Sch Marching A - Stoneman Douglas Indoor Percussion 6:51pm 7:01pm  
PSA:Sch Marching A - Cypress Bay HS Indoor Percussion 7:00pm 7:10pm  
PSA:Sch Marching A - Charlotte HS 7:09pm 7:19pm  
-- Break - 7 mins --   7:28pm  
PIA:Ind Marching A - FIU Indoor Percussion 7:25pm 7:35pm  
PIA:Ind Marching A - STRYKE Percussion 2 7:34pm 7:44pm  
-- Break - 7 mins --   7:53pm  
PSCO:Concert Open - West Broward Percussion Ensemble 7:50pm 8:00pm  
PSCO:Concert Open - Boca Raton HS 8:00pm 8:10pm  
PSCO:Concert Open - West Boca Raton HS Concert Percussion 8:10pm 8:20pm  
-- Break - 5 mins --   8:30pm  
PIW:Ind Marching World - STRYKE Percussion 8:25pm 8:35pm  
-- Awards and Critique - 35 mins --   8:46pm  

Schedule Last Updated: Jan 15, 2019 10:07:46 pm EST

Judges Assigned

CaptionName
Music Marty Griffin
Artistry Jeff Mitchell
Visual Ken Giese
Effect - Music Jeff Mitchell
Effect - Visual Randy Nelson
Penalties Joan Joselyn
Chief Judge Jeff Mitchell
Announcer Mike Palau
Contest Director Trevor Cox
Tech Matthew Tighe

Details

Date:
Jan 26
Event Category:
Website:
http://ffcc.org/percussion-events/?eventID=203